08.04.2018 VII Urodziny
29 kwietnia Agroturystyka Kalinka Wiżajny
11.01.2018 Obiady na wynos
Kalinka Obiady na wynos już od 1 lutego na rynku suwalskim.Zapraszamy.
19.10.2017 Bal Sylwestrowy 2017/18
Zapraszamy serdecznie na prawdopodobnie najlepszy Bal Sylwestrowy w Suwałkach.Hala OSIR 31.12.2017
Archiwum newsów

Obiady na wynos

 

Menu obiady z dowozem

Zamówienia  537 555 620

Koszt zestawu obiadowego 

15.50 zł

Zupa 3,50 zł

Drugie danie 12 zł

Dowóz na terenie Suwałk do zamównienia od 30 zł gratis,poniżej 3 zł

11 kwiecień (środa)

Zupa

-tradycyjny rosół z makaronem

II danie

-karkówka po królewsku z warzywami i serem +ziemniaki pieczone + kapusta pekińska

- roladka drobiowa z warzywami+ziemniaki pieczone +sos + kapusta pekińska

12 kwiecień (czwartek)

Zupa

-jarzynowa

II danie

-schabowy kieszonka z pieczarkami+ ziemniaki gotowane + sos +marchewka

-zraz wołowy tradycyjny + ziemniaki gotowane +sos pieczeniowy + marchewka

13 kwiecień (piątek)

Zupa

-grochówka

 

II danie

-pstrąg smażony z masłem czosnkowym w całości+ ziemniaki gotowane+ kapusta kiszona z jabłkiem

-klopsiki w sosie pomidorowym+ ziemniaki gotowane + kapusta kiszona

16 kwiecień (poniedziałek)

Zupa

-brokułowa

II danie

-polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym+ ziemniaki gotowane+ colesław

-panierowane skrzydełko faszerowane mięsem mielonym i pieczarką+ warzywa na parze+ ziemniaki pieczone

17 kwiecień (wtorek)

Zupa

-pomidorowa

II danie

- zraz tradycyjny +ziemniaki gotowane + sos musztardowy+ mizeria

-udko faszerowane mięsem mielonym i warzywami+ warzywa w bułce tartej +ziemniaki gotowane+ mizeria

18 kwiecień (środa)

Zupa

-flaki wołowe

II danie

-karkówka pieczona w sosie słodko kwaśnym +ziemniaki pieczone + pomidor z cebulką

- filet ze szpinakiem +ziemniaki pieczone +sos + pomidor z cebulką

19 kwiecień (czwartek)

Zupa

-gulaszowa

II danie

-kotlet de volaille z masłem i serem +ziemniaki gotowane +sos +wiosenna

-golonka zapiekana+ chrzan+ ziemniaki gotowane + wiosenna

20 kwiecień (piątek)

Zupa

-fasolowa

II danie

-szynka w sosie chrzanowym+ ziemniaki gotowane+ kapusta biała z marchewką

-babka ziemniaczana+ sos pieczarkowy+ kapusta biała z marchewką

23 kwiecień (poniedziałek)

Zupa

-pomidorowa

II danie

-schab w sosie cebulowym +ziemniaki gotowane +sałatka z sosem winegret

-szparagi otulone delikatnym filetem z kurczaka w boczku+ ziemniaki gotowane

24 kwiecień (wtorek)

Zupa

-ogórkowa

II danie

-bigos staropolski+ kiełbasa tradycyjna i biała+ ziemniaki gotowane

-szaszłyk drobiowy z boczkiem i warzywami+ sos paprykowy +ryż +ogórek kiszony z cebulką

25 kwiecień (środa)

Zupa

-buraczkowa

II danie

- żeberko z pieca w miodzie +ziemniaki gotowane +warzywa z bułką tartą +wiosenna

-sznycel z indyka z żurawiną+ ziemniaki gotowane+ wiosenna

26 kwiecień (czwartek)

Zupa

-żurek z jajkiem

II danie

-karkówka szefa z przyprawami+ ziemniaki pieczone + sos+ colesław

-kiszka ziemniaczana+ sos + colesław

27 kwiecień (piątek)

Zupa

- tradycyjny rosół z makaronem

II danie

- kawałki sandacza z warzywami + ziemniaki gotowane +młody ogórek z cebulką

-chrupiące skórki drobiowe z warzywami+ ziemniaki gotowane  + młody ogórek z cebulką

30 kwiecień (poniedziałek)

Zupa

-szczawiowa

II danie

-pierogi z mięsem+ sos tzatziki+ warzywa+ wiosenna

-filet z indyka z boczkiem+ ziemniaki pieczone+ sos+ wiosenna

 

Rabaty za obiady

Rejestruj paragony za obiady 

Wysyłając skan paragonu na email.kalinkapoczta@op.pl z danymi

-imię i nazwisko

-miejscowość

-numer telefonu

masz możliwość otrzymania rabatu stałego na usługi cateringowe(każde 10 paragonów to 1 % rabatu na usługi cateringowe)

maksymalny rabat który możesz uzyskać to 5 %